SC Telstar

Open dag Telstar

Velsen-Zuid – Op zaterdag 6 juli transformeert het Rabobank IJmond Stadion tot een waar walhalla voor de mensen met een voorliefde voor de Witte Leeuwen, en dat zijn er veel! Vanaf 14.00 uur opent men de spreekwoordelijke deuren en ook dit seizoen gaan ze weer wagenwijd open voor de supporters!

Elk jaar draait de open dag om de kennismaking met de nieuwe selectie, zo ook dit jaar. Door middel van een vol programma kunnen belangstellenden in een paar uur tijd kennis maken met de nieuwe spelers, de nieuwe trainer, maar kan men ook worden bijgepraat over de grootse plannen van de club om tijdens de 63e verjaardag (2026) te schitteren in de Eredivisie, meedoen met de activiteiten op en rond het veld of genieten van een hapje en een drankje bij onze gezellige horecaplein. Ook kunnen de koopjesjagers hun slag slaan bij de kramen vol met merchandising die, traditioneel, voor dumpprijzen worden verkocht en kunnen de jongste supporters hun digitale slag slaan tijdens de Fortnite challenge en krijgen zij tips van de officiële Esporter van de Witte Leeuwen. De dag zal worden afgesloten met een oefenwedstrijd tegen de buren, en vrienden, van VV IJmuiden. 

Speciaal voor de jongste Telstar supporters komt niemand minder dan FOX Sports commentator Leo Driessen langs op de open dag. Tijdens een interactieve sessie zal Leo vertellen over zijn belevenissen als commentator, maar zal hij ook tips en tricks geven over hoe jij commentator kunt worden. Het is niet nodig je in te schrijven voor deze sessie.

Programma:

14.00 uur: start open dag 

– Handtekeningen jagen

– Speelveld vol met activiteiten voor de kids met o.a. footgolf en onderdelen Telstar clinics

– Kramen met merchandising en informatie over tickets, maatschappelijke projecten, meeting & events en de kidsclub

– Horecaplein open met heerlijke broodjes en drankjes 

14.30 uur: Kennismaking met Andries Jonker

16.00 uur: 

– Einde activiteiten op het veld

– “Telstar 2026” commercieel directeur Steef Hammerstein

– Leo Driessen – FOX Sports

– Warming up beide ploegen

17.00 uur: Telstar – VV IJmuiden

18.45 uur: Einde open dag en laatste handtekeningen jagen

De open dag van Telstar is de gehele dag vrij te bezoeken! Het wordt een fantastisch voetbalfeest! Hou de website van Telstar goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. (Foto: eigen)