OIG/IHD zoekt vrijwillige chauffeurs

OIG-IHD vervoert in Velsen en de regio oudere en/of gehandicapte inwoners. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van de welbekende invaliden busjes. Voor dit vervoer naar ziekenhuizen, therapie of andere activiteiten zoekt OIG-IHD nieuwe chauffeurs.

Iedereen met een geldig rijbewijs B is hiervoor welkom om volgens afspraak een dagdeel of langer mee te helpen. Ook dames met schoolgaande kinderen zijn welkom, want zij kunnen wellicht ritten uitvoeren in de tijd dat de kinderen op school zijn. Het werk wordt zo flexibel mogelijk ingepland. Het vervoer gaat nu nog met de bekende invaliden busjes, waarvoor de chauffeurs een extra training krijgen voor het werken met de lift en het vastzetten van rolstoelen.

Als er voldoende animo is om als chauffeur te helpen, dan wil OIG-IHD ook starten met kleinere auto’s dan de bekende bussen, omdat niet iedereen dat prettig vindt rijden.

Alle activiteiten van OIG-IHD worden gefinancierd met de opbrengst van de tweede-handskleding uit de ondergrondse kledingcontainers. U kunt OIG-IHD dus ook steunen door uw oude kleding in een goed gesloten plastic zak in één van de containers te gooien.

En naast het vervoer van personen, zoekt OIG-IHD ook medewerkers om de ondergrondse kledingcontainers te legen. Dat gebeurt zes dagen in de week.

Heeft u interesse, mail naar info@oig-ihd.nl of meld u aan via de centrale post op 0255 515133. De post is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 14.00 uur.