Nieuwe functie in app levert Telstar 'gratis' geld op

Telstar lancert vrijdag een nieuwe functie in de Stadion Connect Telstar-app: SPONSOR2D. Deze functie biedt supporters en sponsors de mogelijkheid hun club te steunen, zonder daarbij extra kosten te maken.
De app is ontwikkeld door shirtsponsor Bluetrace. Het Velsense bedrijf is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van wifi-netwerken op locaties met veel publiek, zoals voetbalstadions. Daarnaast ontwikkelt Bluetrace applicaties voor sportclubs.
Dankzij Bluetrace heeft het gehele Rabobank IJmond Stadion een sterk wifi-netwerk. Ook in het stadion willen de fans van Telstar continu verbonden zijn met wifi, zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van de internetdiensten op hun smartphones. Zo wil Bluetrace eraan bijdragen dat het stadionbezoek een belevenis op én naast het veld wordt.
Naast het wifi-netwerk heeft Bluetrace ook een app ontwikkeld. De Stadion Connect Telstar stimuleert de interactie tussen de club en haar achterban. Supporters kunnen tijdens de wedstrijd de Man of the Match kiezen. De app fungeert ook buiten de wedstrijden als digitale schakel naar andere diensten, zoals de website van Telstar.
Kort geleden is de functie SPONSOR2D aan de Telstar-app toegevoegd. Supporters en sponsors van de club kunnen via de app bestellingen doen bij onder meer Bol.com, Coolblue.nl en Wehkamp.nl. Van iedere order gaat een percentage naar Telstar.