Musicalgroep De Jonge Stem weer begonnen

Open repetitie op 4 oktober

Driehuis – Na een verplichte rustpauze van een halfjaar is De Jonge Stem vorige week weer begonnen met de repetities. Voorlopig is alles nog wat anders dan in vorige jaren. De musicaluitvoering van The Addams Family moest door de coronacrisis verplaatst worden naar november 2021. Tijdens de repetities moet meer afstand worden gehouden dan de spelers gewend zijn. Bovendien is de repetitielocatie tijdelijk verplaatst naar het Ichthus Lyceum, omdat daar meer ruimte en ventilatie is.

De Jonge Stem bestaat al bijna zeventig jaar en blijft steeds weer nieuwe spelers trekken. Dit jaar stonden in januari ook weer nieuwe jongeren tussen 12 en 22 jaar te trappelen om zich aan te sluiten bij deze groep. Het uitstellen van The Addams Family gooide echter voor een aantal leden roet in het eten. Zij hadden al andere plannen voor 2021. Het goede nieuws is dat er daardoor weer ruimte is voor nieuwe spelers. Daarom houdt De Jonge Stem op zondag 4 oktober van 13.00 tot 16.00 uur een open repetitie.

Geïnteresseerden kunnen meedoen aan drie workshops voor zang, dans en drama. Op die manier kunnen bezoekers met elke discipline gedurende een klein uur kennismaken. Deelname verplicht tot niets en is gratis. Aanmelden via secretaris.dejongestem@outlook.com is wel noodzakelijk. De open repetitie vindt plaats in het Ichthus Lyceum aan de Wolff en Dekenlaan 1 te Driehuis. Kijk op www.dejongestem.nl of op Facebook en Instagram voor meer informatie. (Foto aangeleverd)