Musicalgroep Boms zoekt nieuwe leden

Musicalgroep Boms, de club van liefhebbers uit IJmuiden en omstreken die bekend staat om haar professionele aanpak, is op zoek naar nieuwe leden. Dus houd jij van musicals, van theater maken, van zingen, dansen en vooral van gezelligheid? En ben jij ook nog eens heel leuk (en wie is dat nou niet)? Dan is Boms op zoek naar jou.

Boms werd in 1982 opgericht, met My Fair Lady als eerste voorstelling. Maar al snel ging Boms een stap verder, en betrad de planken met eigen musicals. Deze musicals werden stuk voor stuk gemaakt en begeleid door professionele theatermakers. Zo nam de ervaring van de spelers en het succes bij het publiek met elke nieuwe voorstelling toe.

Onder leiding van regisseur Evert de Vries, choreograaf Yo Germain en muzikaal leider Bert Stoots wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe originele musical onder de titel ‘Levenslang’. Deze vrolijke, spannende en vooral verrassende musical speelt zich af in een vrouwengevangenis, en wordt in het najaar van 2018 gespeeld in IJmuiden.

Boms repeteert elke maandagavond in het dienstencentrum Zeewijk, IJmuiden. Om een musicalgroep als Boms levend en vernieuwend te houden is er regelmatig vers bloed nodig. Want de ambities zijn hoog en de plannen voor de nabije toekomst zijn wild. Je kunt de hele maand maart gratis mee oefenen en als je wilt, speel je mee in de voorstelling ‘Levenslang’ in november 2018.

Meer weten? Bel 06-13033080 of mail naar info@musicalgroepboms.nl. (foto: Sean Demmers)