‘Mr. Multimate’ gaat met pensioen

Door collega’s, vrienden en klanten wordt hij met een knipoog wel ‘Mr. Multimate’ genoemd. Hij is allround, vriendelijk, klantgericht en gedreven.

Maar na 30 jaar bouwmarkt komt ook voor Henk van der Hulst de pensioengerechtigde leeftijd.  Zaterdagmiddag 7 mei is in Multimate van 3 tot 5 uur een feestelijke receptie vanwege het pensioen. Alle bekenden van Henk zijn van harte welkom.

Henk blijft voorlopig nog een paar uur in de week werken, dus het is nog niet echt een afscheid want daar is hij zelf nog niet aan toe. ,,Voorlopig werk ik nog zo’n tien uur per week,’’ aldus Henk. ,,Op zondag en verder als inval bij ziekte en vakantie. Ik heb zoveel plezier in mijn werk, dat wil ik nog niet kwijt.’’

Henk werkte jaren in de bouw, als timmerman in de nieuwbouw. Daar kwam een einde aan na een val van een steiger. Hij brak twee halswervels, maar herstelde daar redelijk goed van. ,,Maar ik mocht mijn nek niet te veel belasten, dus kon ik niet meer terug in de bouw’’, vertelt Henk.

Lees verder in de krant van donderdag 28 april 2016