MPM gepromoveerd tot hoofdsponsor van Telstar

Telstar en MPM International Oil Company hebben overeenstemming bereikt over het continueren en uitbreiden van de samenwerking.

MPM treedt komend seizoen op als hoofdsponsor van de Velsense voetbalclub. De leverancier van smeermiddelen blijft ook shirtsponsor van de Witte Leeuwen.

Commercieel directeur Steef Hammerstein is erg blij met de vernieuwde sponsordeal. ,,Het is een enorme eer dat ook komend seizoen het prachtige logo van MPM International Oil Company op het shirt prijkt”, aldus Hammerstein. ,,Daarnaast hebben we in gezamenlijk overleg de activiteiten in en rond het stadion kunnen uitbreiden. Beide partijen zullen deuren openen en zo elkaar op zakelijk gebied versterken. Trots is het eerste woord wat in mij opkomt.”

Michiel van Wilgen, managing director van MPM International Oil Company, heeft het juiste gevoel bij de club uit Velsen. ,,Wij voelen ons enorm thuis bij Telstar. De businessclub biedt ons veel zakelijke mogelijkheden. Net als de Witte Leeuwen zijn wij ambitieus en op de toekomst gericht. Wij gaan voor een mooie samenwerking.”

Vorig jaar wist Telstar ook al Rabobank IJmond aan zich te binden als naamgever van het stadion. (foto: 1963 Pictures)