Smartwatch

Mix en match jouw perfecte Apple Watch!

PARTNERBIJDRAGE

Ben jij ook in het trotse bezit van een Apple Watch? Dankzij de handig functionaliteiten maakt deze smartwatch je leven een stuk makkelijker en leuker. Daarnaast ziet de Apple Watch er natuurlijk ook heel tof uit en kun je het dus dragen om je outfit mee af te maken. Een mooie bijkomstigheid is dat je de bandjes kunt omwisselen en dus eigenlijk iedere dag weer een ander kleur en design Apple Watch bandje kunt kiezen. Daarom delen we hieronder alvast de leukste iWatch bandjes van 123Watches.nl waarmee je naar hartenlust kunt mixen en matchen!

De klassieke iWatch look met een siliconen bandje

Vind je het nog een beetje spannend om een totaal ander bandje om je Apple Watch te doen? Dan kun je ook voor een siliconen apple watch 6 bandje kiezen in een ander kleurtje. Deze siliconen bandjes zitten al standaard bij de Apple Watch als je een nieuwe koopt, dus je kunt makkelijk wennen als je voor een nieuwe kleur kiest. Het is niet gek dat Apple deze siliconen band standaard bij alle Apple Watches doet, want het is een veelzijdig bandje dat ook geschikt is om mee te sporten. Koop siliconen bandjes in een neutrale kleur zoals crème, zwart of donkerblauw als je niet al teveel wilt opvallen. Ben je juist wel op zoek naar meer kleur? Dan zijn er ook tientallen pasteltinten en neon-kleuren verkrijgbaar.

De formele look met een schakelbandje of leren bandje

Veel mensen vinden dat de Apple Watch een sportieve uitstraling heeft. Het is natuurlijk ook te gebruiken als sporthorloge en daarnaast speelt het zojuist genoemde siliconen bandje daar misschien ook wel een rol in. Ben je eigenlijk meer van de zakelijke en formele look? Wissel dan het siliconen bandje om voor een schakelbandje of leren bandje. Hiermee krijgt de smartwatch weer meer de uitstraling van een mechanisch horloge. Dankzij een leren iWatch bandje in een zwarte of bruine kleur ziet het horloge er meteen een stuk chiquer uit. Voor het schakelbandje kun je een zilveren, rosé gouden of geel gouden kleur kiezen voor een zakelijke look!

De sportieve look met vrolijk nylon

Heb je een sportieve kledingstijl of gebruik je de Apple Watch voornamelijk als sporthorloge? Dan zijn de nylon bandjes van 123Watches in alle denkbare kleurtjes een top idee! Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit één effen kleur, maar ook een gevlochten design met verschillende kleurtjes door elkaar is een optie. De nylon bandjes hebben een casual look en zitten erg comfortabel om de pols. Wat je trouwens ook kunt doen, is alleen een nylon band omdoen als je gaat sporten. Ben je klaar in de sportschool, dan wissel je het bandje thuis weer om voor een schakelbandje of leren bandje!