Meesterviolist Joseph Puglia komt naar ’t Mosterdzaadje

Santpoort – Meesterviolist Joseph Puglia treedt op vrijdag 8 oktober op in ’t Mosterdzaadje aan de Kerkweg 29. Het optreden begint om 20.00 uur.

Joseph Puglia is niet de eerste de beste. Zijn solodebuut in het Concertgebouw werd in de pers geprezen als ‘uitzonderlijk’. Op het programma staan naast de onvolprezen Bach de muziek van Pauline Oliveros, Kaija Saariaho en Andrew Norman. Nu concerten weer mogelijk zijn, wil hij de zo gemiste verbinding tussen uitvoerenden en publiek weer herstellen. Dit concert ‘Lost Connections’ biedt het publiek een kans om een echt intieme voorstelling te ervaren. Samen op zoek naar de betekenis van muziek. Joseph Puglia (New York) studeerde in Nederland bij Anner Bijlsma en Vera Beths. Zijn grote liefde voor Bach werd in hun handen verder gevormd. Puglia is soloviolist bij het Asko Schönberg Ensemble in Amsterdam en docent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Bel naar nummer 023 5378625 of kijk op www.mosterdzaadje.nl voor meer informatie. In de maand oktober blijft het nog even reserveren (penningmeester@mosterdzaadje.nl). (Foto: aangeleverd)