WINACTIE LatinVillage

Maak kans op een gratis kaart voor LatinVillage

Velsen – 19 en 20 augustus is het weer tijd voor Nederland’s grootste tweedaagse Latin festival in Spaarnwoude Park. LatinVillage is aan! De line-up is bekend en het belooft weer een ongekend feest te worden. Dus heb je zin om lekker te dansen bij LatinVillage en je helemaal onder te dompelen in tropische sferen? Vul dan het formulier in en maak kans op een dag gratis naar LatinVillage!

Het programma

Op maar liefst acht stages treedt gedurende twee zinderende dagen een mix van DJ’s en live acts die gegarandeerd de good vibes waar LatinVillage zo bekend van is zullen brengen. Maak je op voor een waanzinnig feest! Er is geen dresscode maar Latin Village is hét festival om uit te pakken!

Zo is er 20 augustus op Uno Mainstage onder andere D-Rashid, Cleyton Barros en Glenn Helder. Highlights op Latin Eclectic zijn Broederliefde en Boef. Op de Salsa Lounge meets Summer Breeze stage: Bachata con Clace, Willy en Asmada die je zullen laten swingen. Op de stage IJmuiden Breeze onder andere Robbert Feelgood, Greg van Buuren en Miss Sugaware. Gáán met die heupen!

Jij maakt kans op een gratis ticket voor LatinVillage!

In samenwerking met de organisatie van LatinVillage heeft de Jutter|Hofgeest een heel toffe winactie. Laat ons weten waarom juist jij naar LatinVillage wil en maak kans op een gratis ticket. Een ticket per inschrijver dus laat al je vrienden het formulier ook invullen. Het moet niet al te moeilijk zijn om te vertellen waarom je naar het meest swingende festival van Nederland wil komen toch? Het gratis ticket is alleen geldig op zondag 20 augustus en kijk op https://www.latinvillage.nl/line-up/ om precies te weten wie je zullen laten dansen en swingen van de warme ochtend tot de hete nacht met al je vrienden op Spaarnwoude Park.

Deze winactie is niet meer beschikbaar.

  • Op deze winactie zijn de Algemene voorwaarden winacties van toepassing
  • Deze winactie de Jutter|Hofgeest-LatinVillage loopt van 6 juli t/m 12 juli 2023
  • Je kan 1 ticket winnen voor LatinVillage op zondag 20 augustus 2023
  • Ticket t.w.v. € 64,95
  • De trekking van de winnaar(s) vindt plaats op 13 juli 2023 en wordt uiterlijk binnen 7 dagen persoonlijk bekend gemaakt