Lezing: opgeruimd huis, leeg hoofd

IJmuiden – Heb je de kerstboom al opgeruimd en ben je klaar om door te pakken? Wil je af van al die rommel die in de weg ligt en die spullen die steeds maar rondslingeren omdat ze geen vaste plek hebben? Lotte van Aerle is een professionele organizer. In de lezing ‘Opgeruimd huis, opgeruimd hoofd’ vertelt ze over waarom je zo makkelijk rommel maakt en helpt je het dit jaar anders aan te pakken. Met meer ruimte in je huis en meer energie in je hoofd.

Lotte van Aerle is professional organizer en ‘money-mindsetcoach’. Toen zij zelf vijf jaar geleden haar huis opruimde ervoer ze hoeveel rust ze hierdoor in haar hoofd kreeg. Daarna wilde ze nog maar één ding: andere mensen helpen. Mensen die worstelen met het drukke bestaan van nu, die niet meer weten waar ze moeten beginnen en die snakken naar overzicht, rust en ruimte. Inmiddels heeft ze al velen geholpen om een fijn thuis te creëren door spullen op te ruimen, te ordenen of weg te doen.

Over de lezing

Dit is het perfecte moment om te gaan opruimen! Het jaar is net begonnen, zo rond half januari wordt het elke dag langzaam aan weer ietsje lichter. En we beginnen vooruit te kijken naar de lente. Gaat het bij jou kriebelen van binnen? Kijk eens om je heen in huis. Wat levert (écht) opruimen op? Hoe blokkeren al die spullen nieuwe kansen in je leven? Wat heeft angst om dingen weg te doen te maken met hoe jij over geld denkt? Lotte van Aerle gaat het allemaal vertellen in haar lezing op woensdag 17 januari in de Bibliotheek IJmuiden. Inloop om 19.15 uur, start om 19.30 uur. Leden betalen 4 euro, overige belangstellenden 5 euro (inclusief gratis kopje koffie/thee). Kijk op www.bibliotheekvelsen.nl voor meer informatie. (Foto: aangeleverd)