Leszwemmers WVIJ zoeken paaseieren

Op zaterdag 19 maart organiseerde WVIJ een spannende Paasactiviteit voor de leszwemmers én hun vriendjes en vriendinnetjes in de Bunker in Spaarndam.

De activiteitencommissie had er een echt feest van gemaakt: van eitjes zoeken tot eierenroof, en een heus kampvuur tot slot. Het weer hield zich ook goed, dus de kinderen  konden lekker buiten ravotten.

Dat het een succes was, blijkt uit de vele enthousiaste reacties. Donny en Ezron vonden de worstjes en marshmallows opwarmen boven het kampvuur het leukste. Sarah en Soraya vertellen in koor: ,,Het leukste was het roosteren, maar we hebben ook eieren gezocht en we moesten eieren bewaken en stelen van anderen. Dat was echt heel leuk!”

WVIJ organiseert ieder jaar een Paasactiviteit voor de leszwemmers en aanhang. Veel kinderen nemen ook een niet-zwemmend vriendje of vriendinnetje. Jolie bijvoorbeeld was met haar  vriendin Lena mee: ,,Lena zwemt bij jullie, maar volgende keer wil ik ook weer meedoen hoor.”

Moe maar voldaan konden de kinderen na het kampvuur weer huiswaarts keren waar de ouders bij het zwembad op hun kinderen wachtten. Het was een gave, gezellige en vermoeiende middag. WVIJ heeft  alweer zin in volgend jaar! En hopelijk de kinderen ook.