Missing image

Laura van der Hooft wint Beauty Award‘ Schoonheidsspecialiste van het jaar’

Santpoort-Noord- Een triomfantelijke avond vol glans en glorie was het decor voor de overweldigende zege van Laura van der Hooft tijdens de onvergetelijke Beauty Award 2024. Op zondag 21 april werd zij gekroond tot winnaar van de prestigieuze Beauty Award in de categorie ‘ Schoonheidsspecialiste van het jaar, Regio West.

Het hoogtepunt van het jaar in de professionele schoonheidsbranche, de Beauty Award 2024, kende een episch verloop. Een deskundige vakjury had zich de afgelopen maanden gebogen over talloze inzendingen uit diverse categorieën. Op vrijdag 19 januari werden de genomineerden bekendgemaakt, en Laura van der Hooft stond fier tussen de uitblinkers in de categorie ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar, Regio West.

Over Laurora’s

Laurora’s, opgericht in 2016 door Allround schoonheidsspecialiste & Huidtherapeut Laura van der Hooft, biedt een holistische benadering van huidverbetering. Met een focus op het stimuleren en revitaliseren van het zelfherstellend vermogen, heeft Laurora’s zich gevestigd als een unieke speler in de huidverzorgingsbranche.

Laurora’s onderscheidt zich met een concept bestaande uit verschillende fasen, beginnend met het Intake Consult. Dit uitgebreide gesprek en de professionele huidanalyse bieden waardevolle inzichten en resulteren in een duidelijk behandelplan dat aansluit bij zowel huidbehoeften als leefstijl.

,,Voor mij is huidverbetering een bijzondere samenwerking,” zegt Laura van der Hooft. ,,Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht, neem de tijd en creëer ruimte voor al jouw vragen. Samen werken we aan jouw mooiste huid, met geduld en discipline.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laura van der Hooft via e-mail: info@lauroras.nl of telefonisch via 06-43276768. Foto: Archief Jutter | Hofgeest