Laatste voorstelling in het Kraaktheater

Eind maart sluit het Kraaktheater, gevestigd in voormalig verzorgingstehuis Velserduin, zijn deuren. Het pand wordt gesloopt, en dat betekent dat het Kraaktheater (voorlopig) moet stoppen.

Op vrijdag 24 februari zal daar dan ook de laatste voorstelling gespeeld worden. De eer is aan de Haarlemse Toneelvereniging Alberdingk Thijm met Een Ongewenste Vriend.

Een Ongewenste Vriend is een korte voorstelling geïnspireerd op De Uitvreter van Nescio. We kennen er allemaal wel een: een profiteur, een bietser, een luie levensgenieter; kortom een uitvreter. Geen echte slechterik, maar toch een tikje asociaal. Onder leiding van theatermaker en schrijver Iris Stam maakten spelers van Alberdingk Thijm een eigen stuk over een van deze mensen.

De voorstelling is te zien op vrijdag 24 februari om 20.30 uur. Het Spaarnekwartet zorgt voor en na de voorstelling voor een feestelijke afsluiting. Kaartjes kosten 5 euro (contant betalen) en kunnen gereserveerd worden via kraaktheater@gmail.com. Zie ook www.alberdingk-thijm.nl.

Het Kraaktheater is op zoek naar een nieuwe plek en opslagruimte. Weet u iets? Mail dan naar kraaktheater@gmail.com.