‘Mijn Kerstmarkt wordt Dickenssprookje’

Ook dit jaar wordt de Felison Cruise Terminal aan de Monnickendamkade door Mijn Kerstmarkt omgetoverd tot ‘Felison Christmas Terminal’.

Mijn Kerstmarkt is een uniek concept waarbij werkgevers hun gewaardeerde personeelsleden trakteren op een heerlijke avond uit in kerstsfeer. Dit jaar gebeurt dat in de sfeer van Scrooge, het bekende kerstsprookje van Charles Dickens op een sfeervol kerkplein.

Just Ritskes van Graphic Sign en Bas Dortmundt van Levensgenieters hebben samen Mijn Kerstmarkt opgezet. De succesvolle formule ontzorgt de werkgever of de regelneef binnen het bedrijf. Het enige wat deze hoeft te doen is te kiezen voor de vorm van het kerstpakket en de eigen medewerkers uit te nodigen voor een fantastische avond.

Weg met het traditionele kerstpakket dat matig wordt gewaardeerd. Zeg nee tegen de kerstborrel tussen de bureaus. Mijn Kerstmarkt biedt een volledig verzorgde avond, naar keuze met een kerstborrel en/of diner en een kerstmarkt waar uw gewaardeerde werknemers hun eigen kerstgeschenken uitkiezen uit een gewild en gevarieerd aanbod.

De avond wordt afgesloten met een gratis feest met live muziek waar desgewenst de voetjes van de vloer gaan. En dat vanaf 35 euro per werknemer. De werkgever kiest zelf het aantal munten voor de drankjes en de kerstmarkt, waardoor de uitgaven nooit de vooraf opgegeven prijs overstijgen.

Vorig jaar werden de vele gasten bij de Felison Cruise Terminal buiten al ontvangen met sneeuwvlokken, vuurkorven, de geur van ter plaatse gerookte zalm en een heerlijk glas bubbels. Binnen ging het feest door met de sfeer van een Duitse kerstmarkt, een walking dinner van Korf Catering, shoppen op de kerstmarkt en het feest met diverse verrassingen. Bedrijven krijgen hun eigen statafel(s) waar men vooral aan het begin van de avond samen geniet van het eten en de gezelligheid.

,,Meestal zie je al bij het kerstshoppen dat mensen van verschillende bedrijven elkaar ontmoeten’’, vertelt Just Ritskes. ,,Sommige bedrijven komen samen op dezelfde avond als de buurman of misschien wel de concurrent. Daarvoor zijn genoeg mogelijkheden. Zeker ook leuk voor de kleinere bedrijven. Al vanaf 6 personen is men welkom bij Mijn Kerstmarkt. Hoewel al 85 procent van de bedrijven van vorig jaar terukomt is er op alle zes avonden nog ruimte.’’

Dit jaar wordt het concept van Mijn Kerstmarkt nog verbeterd door tijdens het diner het walking dinner te vervangen door goedgevulde etagères op de eigen tafels en bedienend personeel dat regelmatig langs komt met extra lekkers. Ook de drankjes kunnen aan tafel worden besteld.

Just Ritskes: ,,Wij werken met een fantastisch team van mensen, ervaren horecamensen, die net zo gedreven zijn als wij om alle gasten die prachtige beleving van waardering en gastvrijheid te geven. Dat is wat de werkgevers aan het einde van het jaar aan hun medewerkers willen tonen. Met deze derde editie willen wij geen kopie van de eerdere jaren. De aankleding is totaal anders.”

,,De kerstmarkt heeft nieuw en veel aanbod, zodat niemand teleurgesteld wordt. Het shoppen voor het eigen kerstpakket gaat nu in fasen. Wij hebben alleen maar positieve reacties gekregen op het marktconforme aanbod. Er zijn nieuwe aanbieders op het gebied van fitness and health-gadgets, maar ook weer Slijterij en Wijnhuis Zeewijck, de Gezellige Woonwinkel en Drogisterij Ritskes met hun gewaardeerde producten.’’

Nieuwsgierig naar Mijn Kerstmarkt? U kunt zich nog inschrijven voor alle zes avonden, op donderdag 14, vrijdag 15, dinsdag 19, woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 december. Zie www.mijnkerstmarkt.nl of www.facebook.com/mijnkerstmarkt of bel 06-51662135. (foto: Mijn Kerstmarkt)