Jubileum voor het Vletterliedentoernooi

Op woensdag 27 september organiseert CVV de Vletterlieden alweer voor de 40ste keer een nautisch voetbaltoernooi.

Sinds 2013 is er gekozen voor een nieuwe locatie, namelijk het voetbalterrein van VV Waterloo. Dit heeft de afgelopen jaren voor vele goede reacties gezorgd, daarom zal het toernooi opnieuw in Driehuis plaatsvinden.

Het Vletterliedentoernooi is één van de oudste maritieme voetbaltoernooien in Nederland. De deelnemende teams hebben bijna allemaal binding met het water. Vorig jaar ging het team van CEBO met de beker naar huis. Dit jaar zullen de overige teams er weer alles aan doen de fel- begeerde titel in de wacht te slepen.

De teams bestaan uit zeven spelers en er wordt gespeeld in de breedte van het veld. Door deze opzet is spektakel verzekerd!

De alom bekende viskraam voorziet de bezoekers van de lekkerste gebakken vis. Ook dit jaar zal er weer een mooie loterij plaatsvinden met als hoofdprijs een Mini Cruise naar Newcastle.

Om het feest helemaal compleet te maken zorgt een dj vanaf 13.00 uur voor leuke muziek. Kortom, voor een dag van voetbal en gezelligheid bent u op 27 september van harte welkom vanaf 10.30 tot 18.00 uur op het Waterloo-terrein in Driehuis!