Jubilerend VSV presenteert Tim Joon als nieuwe hoofdtrainer

Velserbroek – Nadat voetbalvereniging VSV en trainer David Zonneveld besloten om aan het eind van het seizoen een nieuwe weg in te slaan, is de technische staf naarstig op zoek gegaan naar een trainer die past bij de talentvolle jonge selectie van de club. Toen bekend werd dat Tim Joon voetbalvereniging Bloemendaal aan het einde van het seizoen gaat verlaten, was VSV er als de kippen bij om deze gewilde trainer aan zich te binden.

Joon heeft bij Bloemendaal een mooi fundament neergezet dat past bij de filosofie die VSV voorstaat, dus was dit een uitgelezen kans om met Joon een mooie toekomst tegemoet te gaan. Het contract is maandag getekend en VSV hoopt dat David Zonneveld het seizoen met een mooie prijs succesvol kan afsluiten. Daarnaast heeft de club op 16 februari haar 110-jarig jubileum behaald en is daarmee een van de oudste verenigingen in de regio. Vanwege de coronamaatregelen zijn de festiviteiten naar het voorjaar verplaatst, maar de onlangs aangekondigde versoepelingen boden VSV de kans om afgelopen zondag de aftrap van het jubileumjaar te vieren.

Twee overwinningen

De sfeer zat er goed in, mede gezien het feit dat zowel zaterdag 1 als zondag 1, met beiden een overwinning, uitstekend van start zijn gegaan. Zaterdag 1 won thuis met 3-0 (doelpunten 2 x Ravi Galjé en Kaija Tromp) van Jong Hercules en omzeilde daarmee weer een lastige klip op weg naar het kampioenschap. Zondag 1 moest onder barre omstandigheden tegen laagvlieger Ilpendam aantreden, die de week daarvoor nog verrassend uit bij Nieuw West had gewonnen. Na een 0-0-ruststand opende VSV de score met een doelpunt van Malcolm Meijer. Ilpendam wist met 1-1 nog even de wedstrijd spannend te maken, maar Malcolm Meijer was met de 2-1 opnieuw succesvol. Nadat Ilpendam een enorme kans op de 2-2 liet liggen, was Bart Velthuis er als de kippen bij om een strakke voorzet van Flo Lievense doeltreffende af te ronden en daarmee was het verzet van Ilpendam definitief gebroken.

Komende wedstrijden

Zaterdag gaat VSV bij Waterloo op bezoek en de zondag daarop staat de topper thuis tegen lijstaanvoerder Sporting Martinus (aanvang 14.00 uur) op het programma. Na afloop zal DJ Mitch met een spetterend optreden de avond afsluiten.

Op de foto:
De ondertekening van het contract met Tim Joon (rechts) met links Mareille Schouten (secretaris) en op de achtergrond links Ton van de Griend (penningmeester) en rechts Hans Stoelman (voorzitter). (Foto: aangeleverd)