De Jonge Stem speelt ‘How to Succeed in Business…’

Met het prijswinnende ‘How to Succeed in Business Without Really Trying’ gaat de Jonge Stem na het succes van West Side Story dit jaar voor een musical met een knipoog.

Een knipoog naar het bedrijfsleven, de jaren 60 en de toenmalige heersende dubbele moraal. Een eenvoudige glazenwasser, J. Pierrepont Finch, probeert via de aanwijzingen van een boek ongemerkt en zonder al te veel moeite op te klimmen naar de top van de bedrijfsladder. En in een wereld waar niemand echt lijkt te weten wat de ander eigenlijk doet, lijkt dat ook nog eens te lukken. Of toch niet? Laat u verrassen door een musical met humor, liefde en aanstekelijke nummers!

De Jonge Stem is een jeugdmusicalgroep in de IJmond voor jongeren van 12 tot en met 22 jaar. Onder leiding van een artistiek team oefenen de enthousiaste talenten iedere zondagmiddag zang, dans en toneelspel. Het resultaat hiervan zijn twee mooie voorstellingen die jaarlijks in november in de Stadsschouwburg Velsen worden uitgevoerd.

Recente voorbeelden van musicals die door De Jonge Stem op de planken zijn gebracht zijn: West Side Story, The Wiz en Legally Blonde. ‘How to succeed…’ is de eerste musical onder regie van Mieke van der Hulst.

De Jonge Stem speelt ‘How to Succeed in Business Without Really Trying’ op 10 en 11 november in de Stadsschouwburg Velsen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.stadsschouwburgvelsen.nl. (illustratie: De Jonge Stem)