Je zit er warmpjes bij met Patrick van Keulen

IJmuiden – De dagen worden korter, de temperatuur daalt en de winter staat voor de deur. Een mooie gelegenheid om een truienactie te starten. Ten minste, dat dachten ze bij Patrick van Keulen. Ze willen namelijk dat jij er lekker warmpjes bij zit deze winter. Daarom vind je er nu leuke kortingen op truien, vesten, hoodies en sweaters. Elke tweede trui krijg je nu voor de halve prijs. Dus kom snel langs en zet de kachel thuis maar uit. Want met Patrick van Keulen zit jij er warmpjes bij deze winter!

Actievoorwaarden

– De tweede trui krijg je voor de halve prijs
– De korting is geldig op het artikel met de laagste prijs
– De truienactie loopt tot en met koopzondag 12 november
– De actie is enkel in de winkel geldig en niet online in de webshop

De merken die je bij Patrick van Keulen vindt

Bij Patrick van Keulen vind je veel stijlvolle collecties van merken van topkwaliteit. Denk daarbij aan Butcher of Blue, Cavallaro, Peuterey, Replay, BOSS, PME Legend, Dstrezzed, Rehab, Vanguard, State of Art, Club of Gents, Gardeur, Cast Iron, Mason’s en Roy Robson. Collecties voor op je werk, bruiloften, feesten of gewoon voor in je vrije tijd.

Persoonlijk kledingadvies

Patrick van Keulen is het adres voor de man die goed voor de dag wil komen. Op het werk, op een feest of in zijn vrije tijd. Eigentijdse herenkleding. Voor jong en oud. Vader en zoon. Je krijgt er persoonlijk advies. Of je kunt er rustig zelf winkelen. Patrick van Keulen is al meer dan honderd jaar een begrip. Je vindt de winkel aan de Lange Nieuwstraat 787 in IJmuiden. (Foto: aangeleverd)