Inschrijving derde Grote IJmuiden Quiz van start

Na geslaagde edities in 2016 en 2017 vindt de derde editie van De Grote IJmuiden Quiz dit jaar plaats op woensdagavond 28 maart in het Thalia Theater. De bibliotheek, waar de vorige twee edities plaatsvonden, is te klein geworden voor het toenemende aantal deelnemers.

Initiatiefneemster en quizmaster Nel Luiken vanaf 19.30 uur de IJmuiden-kenners aan de tand voelen over het verleden, heden en de toekomst van IJmuiden.

Welk team gaat dit jaar met de eer strijken? Eerder wonnen de teams van Je Bent IJmuidenaar Als (2016) en Een IJmuidenaar Leeft (2017). Nel Luiken en Erik Baalbergen zijn volop bezig met het samenstellen van quizvragen in onder meer de categorieën Nieuws, Historie en Sport. De winnaar krijgt eeuwige roem en mag een jaar lang de wisselbeker in zijn bezit houden.

Teams met maximaal vijf personen kunnen zich aanmelden via nel.luiken@gmail.com (onderwerp ‘Aanmelding Grote IJmuiden Quiz’). Vermeld naam, mailadres en telefoonnummer van de teamleider, de naam van het team en het aantal teamleden.

Individueel aanmelden kan ook. In dat geval wordt op de avond zelf gekeken of er met de losse aanmeldingen extra teams kunnen worden geformeerd of dat men kan aanschuiven bij andere teams.

De kosten van deelname zijn 6 euro per persoon, ter plekke te voldoen. Publiek is welkom (gratis toegang) om zelf in stilte na te denken over de vragen en om de deelnemers aan te moedigen. (foto: Erik Baalbergen)