Inloophuis Kennemerland zoekt gastvrouwen en -heren

Regio – Inloophuis Kennemerland is een centrum voor leven met en na kanker. Het is voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker. Het bestaat al elf jaar en heeft locaties in Santpoort-Noord, Haarlem Schalkwijk en Heemskerk. Gasten komen hier voor een luisterend oor, lotgenotencontact of informatie. Er is koffie en thee en de kaarsjes branden. Voor alle locaties zoekt men nieuwe gastvrouwen en -heren.

Gastvrouwen en/of gastheren zijn ontzettend belangrijk voor het inloophuis. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor de gasten, zijn het luisterende oor en zorgen ervoor dat de ruimtes klaar zijn gemaakt voor de activiteit. De gastvrouwen en/of gastheren worden begeleid door de coördinator van de locatie. Alle vrijwilligers zijn verplicht om een driedaagse training te volgen. Dat zijn sowieso erg leuke dagen!

Ben of ken jij iemand die gastvrouw/gastheer zou willen zijn? Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie? Bel voor Haarlem Schalkwijk op dinsdag of donderdag naar Manon Boom (023 8885368). Voor Santpoort bel of app je op dinsdag, woensdag of donderdag met Barbara van der Weiden (06 18745795) en voor de locatie Heemskerk kun je op dinsdag en woensdag contact opnemen met Sheila Bijtenhoorn (06 24519839).

Een bericht naar info@inloophuiskennemerland.nl is ook mogelijk. Meer informatie is op www.inloophuiskennemerland.nl te vinden.