Informatiebijeenkomst over borstvoeding (digitaal)

Tijdens een voorlichtingsbijeenkomst over borstvoeding van het Spaarne Gasthuis krijgen belangstellenden informatie over hoe borstvoeding werkt. Zo leer je hoe je kunt zien wanneer je baby honger heeft, hoe je je baby aanlegt en hoe je weet of je baby genoeg gedronken heeft. Ook wordt besproken wat je kunt doen als het geven van borstvoeding niet loopt zoals je had gehoopt. Ze geven veel praktische informatie en laten filmpjes zien. Er is volop ruimte om vragen te stellen. Zo kun je een goede start maken met het voeden van je baby.

Vanwege de landelijke richtlijnen van het RIVM over het coronavirus lukt het niet om echt bij elkaar te komen. Daarom wordt de bijeenkomst digitaal aangeboden. belangstellenden moeten zich wel aanmelden. na aanmelding krijgt u een aantal dagen voor de bijeenkomst een mail met daarin de gegevens over het inloggen en deelnemen via Zoom.

De bijeenkomst is op dinsdag 15 december van 19.30 tot 21.30 uur. 

Aanmelden via het formulier op de website www.spaarnegasthuis.nl.

Vragen? Bel de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer (023) 224 2060 of stuur een e-mail naar info@spaarnegasthuis.nl.

Foto: Pixabay