Hofstede Biljarttoernooi: De tussenstand na drie weken

IJmuiden – Het Hofstede biljarttoernooi is inmiddels drie weken aan de gang en in beide poules blijft het onverminderd spannend welke teams uiteindelijk in de finales zullen belanden.

In poule A maakt de Watertoren kans om als eerste te eindigen. Na een flitsende start staat ze na twee gespeelde wedstrijden op 183 punten. Hofstede A ( 235 punten ) en IJmuiden ( 226 punten ) zijn al uitgespeeld. Zaterdag speelt Dukdalf en Watertoren tegen elkaar en dan ook wordt bekend welk team als eerste en tweede is geëindigd en nogmaals op de finaledag acte de préséance moeten geven. De uitslagen van dit weekend waren Hofstede A tegen IJmuiden 88 – 80 en Dukdalf tegen IJmuiden 81 – 70.

In poule B is het ook spannend. Alleen Seaport tegen het Terras kwamen in actie; uitslag 83 – 77. De stand in de poule is daardoor Hofstede B op één met 248 punten. Tweede staat Seaport met 172 punten, gevolgd door het Terras met 158 punten. Als vierde staat de Heerenduinen met 92 punten.

Komend weekend worden de slotpartijen in beide poules gespeeld. Op zaterdag 28 januari ’s ochtends Dukdalf tegen de Watertoren, ‘s Middags Seaport tegen de Heerenduinen. Maandag 30 januari wordt tussen Heerenduinen en het Terras gespeeld.

Alle ochtendwedstrijden beginnen om 9.00 uur en ’s middags wordt om 13.00 uur gestart in Wijkcentrum De Hofstede aan de Aletta Jacobsstraat 227 te Velserbroek.

Foto: aangeleverd