Hippisch Centrum Velsen wint prestigieuze prijs

Vorige week vond de verkiezing plaats van de Hippische Ondernemer. Dit is een prestigieuze jaarlijkse gebeurtenis.

De drie finalisten aan de eindronde –  VHL Stables in Asten, Springstal van der Vleuten in Someren en Hippisch Centrum Velsen in Velsen-Zuid – werden in het zonnetje gezet op het drukbezochte Ondernemerscongres dat tijdens het mooie paardenevenement Horse Event in Ermelo plaats vond. Van deze drie bedrijven werd onder meer een professionele promotiefilm gemaakt die tijdens het congres getoond werd.

Hippisch Centrum Velsen behaalde tijdens deze dag de publieksprijs bij de Verkiezing Hippische Ondernemer van het jaar 2017.

Een ontzettende eer, want dat betekent dat Hippisch Centrum Velsen zich positief heeft onderscheiden in de paardensector. De jury schrijft: ‘Hippisch Centrum Velsen is een mooi FNRS-manegebedrijf dat gerund wordt door een enthousiaste familie. De prachtige locatie in Velsen-Zuid, te midden van een bosgebied, biedt de klanten van Marcel en Joséfa Pielanen en hun kinderen unieke mogelijkheden. De veelzijdigheid in het activiteitenaanbod, waarbij jeugdstimulatie op innovatieve wijze bewerkstelligd wordt, toont veel gedrevenheid en creativiteit van deze ondernemers’.