Grootse kunst op een unieke rauwe locatie

IJmuiden – De komende vier weekenden exposeren bijna dertig kunstenaars hun sculpturen, schilderijen en installaties van XL-formaat in de Visserhallen aan de Duinstraat 4. Na het succes van Pop Your Art begin dit jaar in galerie De Zout werd het tijd voor een nieuw plan; het werd een BIG-editie dankzij de beschikbaarheid van de Visserhallen (die na deze expositie definitief de deuren sluit).

Iedereen, ongeacht achtergrond, opleiding of leeftijd kreeg de kans om zich in te schrijven en groots uit te pakken op een locatie waar aan ruimte geen gebrek is. Een unieke gelegenheid en uitdaging voor kunstenaars die tijdens Kunstlijn Haarlem ook voor ‘XL’ wilden gaan. En groots zal het zijn; ruim 45 werken van formaat, 2D/3D, van abstract tot figuratief en verschillend van materiaal en samenstelling.

Exposanten

Te zien is werk van Anne Kuiper, Anne Max Marum, Carel Meyjes, Carolien Riem Vis, Caroline van den Bemt, Ems Willems, Evelien Grosheide, Dorine Prins, Eveline Hardeman, Geo Flouris, Gerard Veldman, Ingrid Slaa, José Sierkstra, Lily van Rosmalen, Luna Meis, Maarten de Mink, Marion Boon, Marleen Brand, Maud Ramaekers, Neeltje Mooring, Nelleke Ponsteen, Patrick Buis, Paulina Krijnen, Paulina Poeze, Renée van der Hulst, Ruud Gerzon, Saskia Minoli, Trudy Drost en Veerle Blaauw.

Pop Your Big Art is open op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.30 uur. Tijdens Kunstlijn Haarlem (4/5/11/12 november) al open vanaf 11.00 uur. De toegang is gratis. (Afbeelding: aangeleverd)