Goud voor TVIJ bij NK Trampolinespringen in Ahoy

Velsen – Op 24 en 25 juni vond het NKnl plaats in Ahoy Rotterdam. Een uniek concept in Nederland, waarbij Nederlandse kampioenschappen van meerdere sporten in dezelfde stad en hetzelfde weekend plaatsvinden. TVIJ leverde tien finalisten voor het trampolinespringen in verschillende divisies en behaalde grote successen.

Romana Schuring is Nederlands Kampioene eredivisie senior dames geworden. Naut Miedema haalde de gouden plak in de categorie 1e divisie jongens. Een knappe prestatie, ondanks aanhoudende rugblessure. Lisanne Hak behaalde ook een gouden plak binnen de 2e divisie junior meisjes en naast haar op het podium als 3e ontving Faith van den Brande de bronzen plak. Prachtig brons was er ook voor Ruben Walkeuter, behaald in de 3e divisie jongens. Dave van Berghem behaalde net geen plaats op het podium en eindigde als 4e in de 3e divisie jongens.

Bij synchroon trampolinespringen behaalde Romana met haar maatje een zilveren medaille. Ook Naut en Jeroen behaalde een eervolle tweede podiumplek. Julia de Vries, Elin Roosen, Jeroen Vollaard, Dave van Berghem en Roos van Leeuwen, strandden helaas in de voorrondes maar krijgen een eervolle vermelding voor hun sportieve inzet en doorzettingsvermogen. TVIJ is supertrots op deze springers die allemaal een prachtige prestatie hebben geleverd. TVIJ was ruim vertegenwoordigd en hoopt er ook volgend jaar weer met een grote delegatie bij te zijn. (Foto: aangeleverd)