Gezelligheidskoor Delta Singers sluit zestiende seizoen af

IJmuiden – Het zestiende seizoen van gezelligheidskoor De Delta Singers is ondanks de beperkingen van COVID-19 toch heel gezellig geweest. De leden van het IJmuidense koor hebben na een jaar hun draai helemaal gevonden in buurthuis De Brulboei. Ook is er weer beperkt gezongen in een paar zorghuizen. Maar ook deze zomer zit men niet stil.

Op 13 augustus zijn de Delta Singers te horen in het kerkje van Spaarndam tijdens de kunstmarkt. Op vrijdagmiddag 9 september wordt door de Delta Singers de aftrap gegeven van de Summer Park Sessions in park Velserbeek. In augustus staan ook verschillende andere optredens op het programma. In oktober 2021 zou het 15-jarig bestaan worden gevierd, maar dat kon geen doorgang vinden. Op 9 oktober staat het koor alsnog stil bij dit jubileum in samenwerking met De Brulboei. Een gezellige middag wordt dan georganiseerd met diverse artiesten. De Brulboei bestaat 65 jaar in september en de Delta Singers in oktober 16 jaar.

Maarten Redeker heeft het koor onlangs een leerzame workshop gegeven tijdens een oefenavond. Ook hebben de Delta Singers voor de vijfde keer opgetreden in park Velserbeek bij de Vissenloop ten bate van KWF Kankerbestrijding. De laatste oefenavond van dit seizoen is op donderdag 14 juli. Het koor hervat de repetities op donderdag 1 september in het zeventiende seizoen. Nieuwe leden zijn van harte welkom, vooral heren. Kijk op www.deltasingers.nl voor een overzicht van de geplande optredens en voor contactinformatie. (Foto: aangeleverd)