Geslaagde finale Telstar Streetleague

De  vierde editie van de Telstar Streetleague heeft vrijdag 2 oktober een zeer geslaagde finaledag gekregen. Voorafgaande aan de wedstrijd van Telstar tegen FC Eindhoven werd in het stadion onder prachtige weersomstandigheden en op een perfecte kunstgrasmat fel gevoetbald om de eer en de prijzen.

Uiteindelijk werden het jongensteam van FC Zeewijk en de meiden van The Squad de winnaars van de Streetleague 2015. Naast de roem en de complimenten, kregen zij seizoenkaarten voor de Witte Leeuwen of Leeuwinnen en een fraaie bokaal, genoemd naar oud-Telstarspeler en ex-international Ruud Geels.

Tegenwoordig zet Geels zich in voor de maatschappelijke stichting Telstar Thuis in de Wijk, die de Streetleague samen met stichting Welzijn Velsen, de gemeente, SportSupport en het Woningbedrijf Velsen organiseert. Samen met oud-Telstarcoryfee Fred Bischop beoordeelde Ruud Geels de spelers op kwaliteit en sportiviteit. Zij kozen voor Melle Zaaier als beste speler en Sabine Hoogland als beste speelster. Sabine won deze titel voor de derde keer op rij! Meest sportieve teams werden the Ladykillers (meiden) en de Tomatenplukkers (jongens).

Zie ook www.telstarstreetleague.nl. (foto: Ton van Steijn)

Lees verder in de krant van 8 oktober 2015