Genomineerden IJmond Onderneemt bekend

Tijdens hét regionale netwerkevent IJmond Onderneemt! wordt voor de vijfde keer de IJmond Onderneemt Award uitgereikt. Deze prijs wordt jaarlijks overhandigd aan een echt IJmonds bedrijf, dat zich op een positieve manier onderscheidt van haar concurrentie en boven het maaiveld uitstijgt. Goed ondernemerschap mag worden beloond! Het event vindt plaats in de compleet vernieuwde A9 Studio’s in Uitgeest.

Vorig jaar zagen ruim 230 ondernemers de IJmond Onderneemt Award gewonnen worden door Airborne. De jury, bestaande uit diverse bestuursleden van ondernemersverenigingen, heeft ook dit jaar weer een zware taak om uit drie toppers één winnaar te kiezen. De genomineerden zijn Facta uit Uitgeest, BSE Ymond uit Beverwijk en Lashuis Haprotech uit Velsen Noord.

Naast de IJmond Onderneemt Award wordt ook dit jaar weer de IJmond Werkt! Award uitgereikt aan het meest maatschappelijk betrokken bedrijf in de IJmond. Schoonmaakbedrijf Breedweer won vorig jaar deze prijs.. De genomineerden voor de IJmond Werkt! Award zijn Flexibel uit Beverwijk, de Makro-vestiging in Beverwijk en Harsveld Apparatenbouw BV uit Velsen-Noord.

Voor de tweede keer wordt de IJmond Duurzaam Award uitgereikt. Deze award komt toe aan het bedrijf dat in de IJmond op de meest duurzame manier aan het ondernemen is. DSE Automatisering won vorig jaar de prijs. De genomineerden voor de IJmond Duurzaam! Award zijn Melkveehouderij Apeldoorn uit Uitgeest, Ursa Paint uit Velsen en IJmond Klimaatservice uit Velsen.

Het programma zal ook dit jaar boeiend zijn met bijzondere hoogtepunten. In een schitterende nieuwe setting zullen onder leiding van de dagvoorzitter, Theo van Eijk, burgemeester Uitgeest, de prijzen worden bekend gemaakt. Wilt u er bij zijn op 18 november? Geen probleem! Ondernemers kunnen zich gratis aanmelden op www.ijmondonderneemt.nl.

IJmond Onderneemt wordt georganiseerd door OV IJmond, MKB IJmond, IJmond Werkt!, Milieudienst IJmond en businessmagazine IJmondiaan. Hoofdsponsor is Rabobank IJmond.