Geen verwarring meer: LTC Brederode verder als LTC Groeneveen

De Santpoortse tennisvereniging LTC Brederode heeft haar naam veranderd in LTC Groeneveen. De vereniging heeft nu dezelfde naam als het sportpark waar de club al meer dan 25 jaar is gehuisvest.

Voor die tijd werd er op de banen aan de voet van de Ruïne van Brederode gespeeld. Bij het vertrek naar Sportpark Groeneveen bleef er  in Santpoort-Zuid een groepje tennissers over die zich verenigden onder de naam Ruïne van Brederode. In de loop van de jaren ontstond er daardoor bij bezoekende tennisteams, maar ook bij hulpdiensten verwarring over de vraag welk Brederode nu waar speelde.

Om van dit hardnekkige en vervelende misverstand af te komen, heeft het eind 2015 aangetreden nieuwe bestuur van LTC Brederode een voorstel tot naamswijziging aan haar leden voorgelegd, dat door de de Algemene Ledenvergadering van 4 november 2016 is aangenomen. Best wel een heftige beslissing overigens, om na zoveel jaren van trouwe dienst je oorspronkelijke naam aan de wilgen te hangen. Maar er moest wel iets gebeuren en bovendien mag de nieuwe naam er ook zijn. Zij vormt een duidelijke link met het mooie tennispark, waarop de club al zoveel jaar met plezier speelt.

Met behoud van al het goede uit de historie, geeft een nieuwe naam ook een nieuw elan. Daarom stelt LTC Groeneveen zich in 2017 extra nadrukkelijk open voor nieuwe leden. Er lopen aan het begin van het nieuwe buitenseizoen een tweetal speciale acties:

  • Voor beginners is er in april ‘Maak kennis met tennis!’ via een drietal tennislessen (leenrackets beschikbaar) en een afsluitend evenement.
  • Voor (meer) gevorderden in mei: ‘Toss er op los!’, een maand lang meedraaien in de toss op maandagochtend, woensdag- en/of vrijdagavond. Aanmelden kan via welkom@ltcgroeneveen.nl.

Twee manieren om gratis en vrijblijvend de tennissfeer bij LTC Groeneveen te proeven. Als de kennismaking is bevallen ligt er een aantrekkelijk aanbod klaar om de rest van het jaar lid te worden van een sportieve, gezellige, ervaren en dus ook al gauw vertrouwde tennisclub met de nieuwe naam LTC Groeneveen!