Full Count en Gaaf! in het Polderhuis

Nederpop, rockklassiekers, soul, funk en ska. Op zaterdag 25 februari willen de bands Gaaf! En Full Count vanaf 20:30 uur met hun aanstekelijke muziek zorgen voor een vroeg voorjaar in café het Polderhuis in Velserbroek. De toegang is gratis.

Swing into Spring. Zo noemt café-eigenaar Rinus Otte zijn initiatief om een podium te bieden aan twee coverbands uit de regio die herkenbare nummers spelen waarop gedanst mag worden.

Gaaf! is in 2015 gestart door vijf enthousiaste oudere jongeren uit de IJmond. Ze spelen veel Nederpop, maar ook klassiekers van bands als U2, Pink Floyd, David Bowie en Simple Minds. Met dit repertoire heeft Gaaf! in zijn korte bestaan al veel succes geoogd.

Het tienkoppige Full Count uit Velsen/Haarlem bestaat bijna tien jaar en heeft met optredens op uiteenlopende feesten en festivals in de omgeving een zekere reputatie opgebouwd. De band brengt op dynamische wijze soul, rock en ska. Full Count speelt zowel klassiekers van bijvoorbeeld Otis Redding, Madness en Chaka Kan als moderner werk van Bruno Mars, Adele en Jason Mraz.

Op de websites www.gaaf-coverband.nl en www.fullcount.nl is meer informatie over de bands te vinden.

Het Polderhuis bevindt zich aan het Vestingplein 58 in het centrum van Velserbroek.