Exclusief concert Letz Zep in Halve Maan

Op zaterdagavond 17 december 21.00 uur treedt de absolute nummer één tribute-band van Led Zeppelin, Letz Zep, exclusief op in café de Halve Maan. Ze komen met hun Tales of Storms World Tour wederom langs in Santpoort.

Zo vlak voor de Top 2000 worden alle klassiekers zoals Stairway to Heaven, Immigrant Song, Whole Lotta Love en natuurlijk Kashmir gespeeld.De dagen er voor staan ze in Zoetermeer en voor de 12e keer Melkweg Amsterdam. De band heeft warme banden met Santpoort en ter uitzondering mogen ze van het management als een soort privé concert hier toch optreden.

De optredens in Nederland zijn de laatsten van dit jaar. Na een korte pauze gaat de tour verder naar Spanje, Frankrijk, Gibraltar, Finland, Duitsland, Engeland en in het najaar Brazilië. Daar trekken ze ook volle zalen voor duizenden fans. Vorig jaar stond Letz Zep op het grote Duitse festival Wacken Open Air voor 12.000 man in de tent en daarvoor in juli op het hoofdpodium bij Bospop. Afgelopen november nog in het uitverkochte La Cigale theater in Parijs (2500 toeschouwers).

Het is niet de eerste keer dat Letz Zep hier verschijnt, want tijdens het 250ste dorpsfeest Santpoort gaven ze een spetterend optreden ter afsluiting. Vanwege de kleinschaligheid en exclusiviteit worden voor dit huiskamerconcert maximaal 90 kaarten verkocht à 50 euro per stuk. Er zijn nog 12 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Kaarten verkrijgbaar aan de bar cafe Halve Maan of via 06-46158519 (Enrico Does).