Eerste Engelmundus muziekcafé op 5 april

Driehuis – Op vrijdagavond 5 april gaan de deuren van de monumentale  Engelmunduskerk aan de Driehuizerkerkweg in Driehuis open voor het eerste Engelmundus muziek café ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum van het kerkgebouw. Hiermee stelt de Engelmundus zich nadrukkelijk open voor een ander publiek dan gewoonlijk. Waar normaal gesproken de diverse koren en solisten hun talent op zondagmorgen laten horen in het prachtige gebouw met een geweldige akoestiek, wordt vrijdagavond het podium vrijgemaakt voor optredens van drie bands uit de regio.

De Koelband van Koel Creative Productions uit Driehuis komt een optreden verzorgen, net als de bands  Ampless  en NES. De Koelband is een band die geregeld optredens verzorgt in wisselende samenstelling. 

Ampless is een 5-koppige coverband uit Velsen die verrast met onverwachte nummers met een akoestische twist. NES (zie foto) bestaat uit de broers Albert en Arjan Steltenpool die onvervalste Hollandse folkmuziek vertolken waarbij hun geboortegrond West-Friesland een belangrijk thema is.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen genieten van het gevarieerde programma in een unieke setting. Een uitgelezen gelegenheid om onder het genot van een drankje even gezellig oude tijden op te halen of met de buren te praten.

 De eerste optredens beginnen rond 19.30 uur, de deuren gaan open om 19.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.engelmunduskerkdriehuis.nl en op facebook onder “Geschenkenveiling Engelmunduskerk Driehuis”. (foto: aangeleverd)