Driehuis was echt toe aan een feestje

Driehuis – Eindelijk kon vorige week het Dorpsfeest Driehuis weer gevierd worden. Donderdag, vrijdag en zaterdag stond het dorp in het teken van Spanje. Dat de Driehuizenaren duidelijk toe waren aan een feestje, bleek wel uit de grote belangstelling.

Donderdagavond trapte Telstarvoorzitter Pieter de Waard af als presentator van de pubquiz, die met 63 tafels binnen de kortste keren uitverkocht was. Daarmee werd het op de eerste avond gelijk al ouderwets gezellig. Vrijdagmiddag stonden er kinderactiviteiten op het programma, vrijdagavond was er een feestavond met de band ‘Papa’s got a brand new jam’. Op zaterdagochtend kregen de oudere dorpsgenoten koffie met gebak van Vincent Schmidt, terwijl er voor de jongste jeugd opnieuw kinderspelletjes waren. Zaterdagmiddag volleybalden vijfentwintig teams fanatiek op de tot beachvolleybalvelden omgetoverde Driehuizerkerkweg.

Driehuis aan Tafel

Ondertussen was het team van Stefan van der Meer bezig met de voorbereidingen van ‘Driehuis aan Tafel’, voor vele Driehuizenaren het absolute hoogtepunt van het Dorpsfeest, waar dit jaar maar liefst vijfhonderd (!) deelnemers waren. Door het succes van de afgelopen jaren was dit evenement al binnen twee uur uitverkocht. Tenslotte eindigde het feest zaterdagavond met een geweldig optreden van ‘Let’s Groove’. Ondanks de coronamaatregelen, waardoor er ’s avonds ‘slechts’ 750 mensen welkom waren op het feest, zal men ook over deze editie van het Dorpsfeest Driehuis nog lang napraten.

De organisatie bedankt de meer dan honderd vrijwilligers voor hun fantastische steun en kijkt al weer uit naar de editie van 2022! (Foto: Ronald Koetzier)