Dingespoort supertrots op mooie publieksprijs

Jos en Annelies, de bekende eigenaren van Dingespoort aan  Hoofdstraat 188, zijn supertrots op de onlangs gewonnen publieksprijs. Daarbij werden zij gekozen tot Leukste Restaurant van Velsen. Met als rapportcijfer een 9.33 en 233 stemmen staken zij met kop en schouders uit boven de rest.

,,Supertrots dat we na 37 jaar hard werken deze prijs hebben gewonnen’’, aldus een enthousiaste Annelies. ,,Natuurlijk doen we er ook veel voor met onze thema-avonden, Spaanse avonden, Tropical Party’s en Ladys Night. Klanten, jong en oud, worden in het zonnetje gezet als ze jarig zijn. En we denken met onze gerechten aan iedereen, vis, vlees, vegetarisch of kindermenu’s, iedereen zit bij ons te genieten.’’

Kok Jos is beroemd om zijn malse vleesgerechten zoals de tournedos. De lamskoteletjes zijn om van te smullen en voor zijn variaties op de ossenhaas (Japans of Duivels Pittig) komen mensen herhaaldelijk terug. En ook het kerstmenu wordt gewaardeerd, voor Tweede Kerstdag zaten ze in maart al vol.

Maandagavond werden de prijswinnaars gehuldigd in Aalsmeer. Jos en Annelies genoten van een heerlijke avond vol zang en dans, maar natuurlijk het meest van hun mooie prijs en hun populariteit.

Annelies: ,,Dit was onze eerste deelname, volgend jaar doen we zeker weer mee. We willen ook wel beste van Nederland worden. En natuurlijk willen we ons team ook even in het zonnetje zetten. Zonder deze kanjers zijn we nergens.’’

Meer weten? Zie www.restaurantverkiezing.nl. Meer proeven? Bel 023-5377224.