Delicatessenwinkel Fromagerie Tradition is aanwinst voor Lange Nieuwstraat

IJmuiden – Aan de Lange Nieuwstraat 785 is Fromagerie Tradition vrijdag officieel geopend. De winkel is onderdeel van een bedrijf dat inmiddels 33 jaar bestaat en zal het hele jaar door elke dag geopend zijn. Een unieke delicatessenwinkel, waar kwaliteit op nummer 1 staat, zonder dat je als klant te diep in de buidel hoeft te tasten. Zo zijn er bijvoorbeeld vers afgebakken Franse baguettes (22 cm) verkrijgbaar, rijkelijk belegd voor slechts 4,50 euro. Combineer het met vers vruchtensap uit eigen sapcentrifuge en je hebt een complete lunch! De kaasafdeling biedt diverse Franse kazen (eigen import), maar ook enkele Nederlandse kazen zijn hier beschikbaar.

Tussen 17.00 en 19.00 uur staan de complete maaltijden klaar, met keuze uit diverse Hollandse stamppotten maar ook Surinaamse gerechten zoals roti en bakkeljauw. Ook voor wild en gevogelte kun je bij Fromagerie Tradition terecht. Kippen die lekker in de wei hebben kunnen dartelen, maar ook eend, fazant en hert ligt in de vitrine. Verder: een mooi assortiment vers gebrande noten, handgemaakte pralinés en heerlijke Franse en Duitse wijnen. Trek in koffie? Neem plaats en geniet van een kop Douwe Egbertskoffie voor slechts 2 euro.

Fromagerie Tradition wil dat iedere inwoner van Velsen met de kerstdagen lekker kan eten. Daarom werkt het bedrijf aan een actie, waarbij cliënten van de Voedselbank op eerste kerstdag een speciale kerstmaaltijd (keus uit vlees of vega) kunnen afhalen voor slechts 2,50 euro per persoon.

Op de foto:
De balie met diverse zoetwaren en vers gebrande noten bij Fromagerie Tradition. (Foto: Bos Media Services)