Deelnemers gezocht voor tv-programma 'Hou 't schoon'

Na de lancering van de poster tegen zwerfvuil is het nu tijd voor de volgende activiteit in het kader van Velsen geen Bende, het gezamenlijke initiatief van het PVM en de gemeente Velsen tegen zwerfvuil: een tv show!
Iedereen uit Velsen tussen de 8 en 12 jaar kan zich tot maandag 9.00 uur aanmelden voor de casting van het TV-programma ‘Hou ‘t schoon’ in het Pieter Vermeulen Museum op 24 mei.
In de spelshow van Telekids gaan twee teams van vier kinderen uit twee buurten in Velsen met elkaar en met het zwerfafval in de buurt de strijd aan. Ze spelen drie spannende spellen en de hele buurt is uitgenodigd om de teams te komen aanmoedigen! Het team dat het slimste is, het hardste werkt en de buurt het schoonste heeft gemaakt is de winnaar en wint de buurt-BBQ voor de hele buurt! Zorg dat jouw wijk ook vertegenwoordigd wordt en geef je op!
De casting duurt 15 minuten en als je even moet wachten kun je de tentoonstelling Poepgoed/Scheid Goed in het Pieter Vermeulen Museum bekijken.
Het Pieter Vermeulen Museum is op 24 mei gesloten voor bezoekers die niet voor de casting zijn uitgenodigd. De opnamedag van de spelshow is op zaterdag 24 juni op een locatie in Velsen. Aanmelden kan via www.houtschoon.nl.