Deel je ervaringen met onze lezers!

Velsen – In een paar weken tijd is het leven van velen compleet veranderd. De strijd tegen het coronavirus vereist ingrijpende wijzigingen in onze leefwijze en het is nog maar de vraag hoelang de genomen beperkingen blijven gelden. De een zit noodgedwongen thuis en heeft geen werk meer, de ander probeert vanuit huis gewoon door te werken. Nieuwe initiatieven worden ontwikkeld en de creativiteit viert hoogtij.

De redactie is benieuwd naar de verhalen van onze inwoners. Hoe kom je de tijd door, nu je nauwelijks nog iets te doen hebt? Of heb je het juist drukker dan ooit? Hoe ga je om met het feit dat je familie en vrienden nauwelijks kunt zien? Heb je leuke tips of suggesties voor je plaatsgenoten? Hoe heb jij een werkplek thuis ingericht? Beschrijf in maximaal 200 woorden hoe jij de coronacrisis beleeft, stuur het, het liefst met een foto naar redactie@jutter.nl en wellicht lees je jouw verhaal binnenkort terug in onze krant!

Tekenwedstrijd

Voor de kinderen hebben we een leuke tekenwedstrijd bedacht. Wat vind je ervan dat je niet naar school kunt en wat beleef je thuis allemaal? Wat doe je voor leuke dingen thuis? Maak er een mooie tekening van en stuur een foto daarvan naar redactie@jutter.nl zodat wij hem kunnen bekijken. Je mag de tekening ook in de brievenbus doen op ons kantoor op de Zeeweg 189/191 in IJmuiden. Vergeet niet om je naam en je leeftijd erbij te zetten. Alle tekeningen gaan we natuurlijk goed bekijken en natuurlijk zetten we de mooiste tekening volgende week in de krant. Je tekening moet uiterlijk maandag 20 april om 12.00 uur bij ons binnen zijn. Je maakt bovendien ook nog kans op een leuke prijs, dus zet ook je telefoonnummer erbij!