Dag van het Huren bij renovatieproject De Noostraat

Zaterdag vindt de derde Dag van het Huren plaats. Ook Woningbedrijf Velsen doet mee.

Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom in de tent hoek De Noostraat/Zoutmanstraat in IJmuiden. Aannemer KBK, de Huurdersraad, Bouwmensen KZW en WoonEnergie dragen ook hun steentje bij.

Woningbedrijf Velsen heeft voor deze locatie gekozen om belangstellenden te kunnen laten zien hoe de woningen van de De Noostraat-Noord eruit gaan zien na de renovatie. Verder is er ook informatie over de start van de verhuur van de woningen in dit project en van De Zevensterren (Pleiadenplantsoen).

Een medewerker van de servicedienst is aanwezig voor alle klusvragen. Natuurlijk kan iedereen met zijn vragen bij de aanwezige medewerkers terecht. Met de nostalgische fotowedstrijd is een VVV cadeaubon te winnen. En er is ijs zolang de voorraad strekt.

De Huurdersraad is aanwezig voor vragen over huurdersbelangen en bewonerscommissies en de medewerkers van WoonEnergie bieden een energietest en de mogelijkheid voor advies. Bij Bouwmensen KZW wordt volop gemetseld en getimmerd. KBK verloot een bon voor interieuradvies.