Code Pepernoot in Santpoort-Noord

Tot en met 5 december is het Code Pepernoot in Santpoort-Noord!

Het spel begint met het ophalen van de kleur- en doe-plaat bij Intertoys de Ballon. Doe ook mee aan het Pepernoten letterspel. Zoek in de winkels naar letters. Zodra je een letter hebt gevonden krijg je als beloning een handje pepernoten.

Als je alle letters hebt kun je thuis de puzzel op de kleur-en-doe-plaat maken. De kleurplaat kan ingekleurd apart worden ingeleverd. Dat kan tot 23 november bij Intertoys de Ballon. Sinterklaas maakt tijdens de intocht in Santpoort-Noord op zaterdag 25 november de winnaars bekend.

De intocht in Santpoort-Noord wordt natuurlijk een fantastisch feest voor de kinderen. De toegang is gratis. Vanaf 14.00 uur wordt verzameld op de hoek Middenduinerweg/Enschedélaan.

De muzikale optocht gaat om 14.30 uur vanaf het Landje van Scholz naar het Broekbergenplein. Daar verwelkomen spreekstalmeester Theo Koster en DJ Bas het gezelschap muzikaal en met een mooi interview met Sint en Pieten.

Zaterdag 2 december van 14.00 tot 16.00 uur is er in Santpoort-Noord Pietengym in het gehele winkelgebied.  Er lopen pieten door het dorp die de gratis deelnamekaarten uitdelen. Hierop zie je waar je de verschillende onderdelen van de gym kunt vinden. Meedoen is gratis. Als alle onderdelen gedaan zijn krijgen de pietjes hun officiële Pietendiploma.

De intocht en de activiteiten in deze pepernotenperiode in Santpoort-Noord worden mogelijk gemaakt door de winkeliers- en ondernemersvereniging Puur Santpoort, het Sint comité en heel veel enthousiaste vrijwilligers. (foto: RTV Seaport)