BuitenGewoon feestelijke opening

Deze week hebben wethouder Robert te Beest en Loes Blom de opening verricht van dagbesteding BuitenGewoon. Onder luid applaus heeft Blom, de eerste vrijwilligster van de stichting, het lintje bij de ingang doorgeknipt.

Te Beest steunt de nieuwe stichting omdat zij het initiatief hebben genomen om in Velserbroek te starten met dagbesteding voor mensen met een beperking. Het bijzondere van deze stichting is dat zij mensen met een beperking in een veilige omgeving de mogelijkheid bieden om ongedwongen deel te nemen aan een groot scala aan activiteiten, zoals het werken met hout en het repareren van fietsen tegen kostprijs.

Doordat er een koffiecorner en een winkeltje, met zeldzame en zelfgemaakte spulletjes, in BuitenGewoon zijn, ontmoeten cliënten en de maatschappij elkaar in het centrum. Mensen met een handicap kunnen buiten hun eigen woonomgeving, zo gewoon mogelijk deelnemen aan de samenleving.

Dagbesteding BuitenGewoon is vanaf heden officieel geopend op dinsdag, woensdag en donderdag en te vinden op de Galle Promenade 70 in Velserbroek.