Broer en zus organiseren benefietconcert voor Nepal

Naar aanleiding van de verschrikkelijke aardbevingen in Nepal hebben Michael en Stefanie Zeeuw, broer en zus en lid van de IJmuidense rockband Spank’d, besloten actie te ondernemen. Met de Live Aid-concerten van Bob Geldof en hun liefde voor muziek in het achterhoofd was het idee voor een benefietconcert al snel een feit.

Inmiddels mag er gesproken worden van een volwassen muziekevenement waar drie lokale bands hun uiterste best gaan doen om er een onvergetelijke avond van te maken. Velsen Rocks 4 Nepal wordt vrijdag 22 mei van 20.00 tot 01.00 uur gehouden in het Thalia Theater.

De bands die tijdens het benefietconcert optreden zijn Soul Sacrifice, The Local Boyzz en uiteraard Spank’d, de band van broer en zus Zeeuw. De avond wordt gepresenteerd door Mark Moreels en Shirley Melody. Aan het einde van de avond wordt het bij elkaar verzamelde bedrag overhandigd aan een ambassadeur van het Rode Kruis.

Diverse bedrijven leveren belangeloos een bijdrage aan Velsen Rocks 4 Nepal. Zo regelt Unixx Security & Service uit IJmuiden de beveiliging, is de geluidsapparatuur beschikbaar gesteld door XLR Sound en verzorgt Folkerts Design & Printing het benodigde drukwerk waaronder de 500 beschikbare toegangskaarten.

De ramp in Nepal heeft inmiddels meer dan 8.000 slachtoffers geëist en meer dan 17.000 gewonden veroorzaakt. Op 12 mei is het land wederom getroffen door een aardbeving met een kracht van 7,3 op de schaal van Richter. Steun is hard nodig en daarom heeft de organisatie zich voorgenomen alles op alles te zetten om alle 500 kaarten te verkopen. De kaarten kosten 10, euro, maar het staat uiteraard vrij om meer te geven. In het Thalia Theater is uiteraard gelegenheid om te doneren.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Rebellion Fashionstore, Lange Nieuwstraat 497 in IJmuiden, Kapsalon Hair In, Galle Promenade 55 in Velserbroek en Café Middeloo, Driehuizerkerkweg 71 in Driehuis

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Velsen Rocks 4 Nepal. Voor vragen, kaarten en sponsormogelijkheden kan er gemaild worden naar velsenrocks4nepal@gmail.com.