Bouwbedrijf Bart Thoolen: expertise en plezier in het werk

Santpoort-Noord – Bouwbedrijf Bart Thoolen is een klein bedrijf en werkt daarom samen met verschillende onderaannemers. Dat heeft als grote voordeel dat deze vakmensen eigen initiatief tonen, meedenken met de klant voor betere oplossingen tijdens of na de verbouwing en van kwalitatief hoogwaardig materiaal leveren. De lijnen blijven desalniettemin kort.

De specialiteit van Bouwbedrijf Bart Thoolen uit Santpoort zijn verbouwingen, zowel binnen- als buitenshuis. Een van de klussen waar ze echt veel plezier uithalen en waar ze veel ervaring in hebben is het verbouwen van de zo geliefde jaren ’30 woningen die onze regio in overvloed kent. Deze huizen zijn gebouwd met hoge kwaliteit en zijn sfeervol. Juist het behouden van de authentieke details tijdens de verbouwing is voor Bart een uitdaging.

Inspiratie

Bart verdiept zich goed in het beschikbare materiaal, zoekt nieuwe oplossingen en gaat desnoods op cursus als de expertise ontbreekt. De uitdaging van Bart is de klant tevreden te stellen en overal een oplossing voor te vinden. Dat werkt wederzijds, klant en Bart inspireren elkaar en dat leidt tot prachtige en originele resultaten met oog voor detail. Uiteraard wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Net werk

Werken met Bouwbedrijf Bart Thoolen betekent dat er netjes wordt gewerkt. Niet alleen op het project maar ook in de omgeving. Bart weet dat tijdens de verbouwing de klant tijdelijk zijn huis kwijt is en moet delen met het team. ,,Onze klanten zijn blij als we komen maar nog blijer als we weer weggaan. Dan kunnen ze gaan genieten van het resultaat. Ik zeg ook altijd: ‘U wilt verbouwen de buren niet’. Want ook de buren zijn nieuwe klanten. ‘’

Bouwbedrijf Bart Thoolen, Molenveldtlaan 24, Santpoort, 0682661218, Kijk ook eens op de website voor inspiratie: https://bouwbedrijf-bartthoolen.nl/.

De specialiteit van Bouwbedrijf Bart Thoolen uit Santpoort zijn verbouwingen, zowel binnen- als buitenshuis. Foto: aangeleverd