Alex Klaasen terug met vervolg op succesvolle revue-voorstelling

Velsen – De Alex Klaasen Revue – Showponies was een ongekend succes. Alle letters van het LHBTQI-alfabet werden bediend. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario. Een vervolg kon niet uitblijven, dus komen Alex en zijn pony’s terug met De Alex Klaasen Revue – Showponies 2. Alles staat alles op zijn kop en Alex brengt een nieuwe show vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. De voorstelling is op 19 en 20 september te zien Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden. 

De Alex Klaasen Revue – Showponies 2 brengt opnieuw een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems, ‘tongue in cheek’, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden. Met mede-pony’s: Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen e.a.. Niets is wat het lijkt, u gaat genieten van o.a. een genderneutraal ballet, een talkshow voor en met varkens, Roodkapje in een “metoo” situatie, twee vazen die eigenlijk potten blijken te zijn, een transseksuele Jan Smit en Klimaatneutrale Barbie.

De tragiek schuilt in de camp, de boodschap is gehuld in tule en glitter; het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes en wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is mag u helemaal zelf bepalen. U bent welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick, speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf. Voor iedereen die verrast wil worden. En ook voor Johan Derksen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de Nationale Theaterkassa (www.ntk.nl en 0900-9203) of rechtstreeks via de stadsschouwburg Velsen. 

Voor meer informatie over de voorstelling: www.alexklaasen.nl. (foto: Mark Engelen)