Aftrap Telstar Street League week verzet

De voorronde van de Telstar Street League op het Cruijff Court in IJmuiden-Zeewijk is verzet van woensdag 14 september naar woensdag 12 oktober. De data van de andere voorrondes blijven gelijk, net zoals de finale op vrijdag 28 oktober in het stadion van Telstar.

De wijziging betekent dat de aftrap van het straatvoetbaltoernooi ook wordt verplaatst. Deze vindt nu plaats op woensdag 21 september bij de voorronde aan de Wieringer Aak in Velserbroek

De andere voorrondes van de Telstar Street League zijn op 28 september op het Homburgplantsoen in IJmuiden, op 5 oktober op het veldje aan de Dijkzigtlaan in Haarlem-Noord (op de grens met Santpoort-Noord) en dus op 12 oktober op het Cruijff Court in IJmuiden-Zeewijk. Alle voorrondes starten om 17.00 uur.

De finaleronde is op 28 oktober in het Rabobank IJmond stadion van Telstar, voorafgaande aan de thuiswedstrijd van de Witte Leeuwen tegen Jong PSV.

De jongens- en meisjesteams van 12 tot 16 jaar kunnen die finales halen door zowel goed te voetballen als door een nuttige wijkbijdrage te leveren. Zie ook www.telstarstreetleague.nl en Facebook.com/TelstarStreetleague. Of ga naar de buurtsportcoach bij jou in de buurt! (foto: Ron Pichel)