Afscheid van een bloemrijk bestaan

,,We gaan onze klanten missen’’, zegt Aad van Duivenvoorde van de gelijknamige bloemenwinkel naast de DekaMarkt. 1 oktober is het afscheid van Aad en Annet van Duivenvoorde.

Na meer dan 40 jaar in Santpoort-Zuid komt er een einde aan hun bloemrijk bestaan. Zaterdagmiddag 1 oktober is men van harte welkom bij de winkel voor het afscheid met een drankje. Er kan dan ook meteen worden kennis gemaakt met de opvolger van Aad en Annet.

Het waren 40 jaren met lief en leed, want een bloemetje hoort bij het leven en zo leefden Aad en Annet ook met hun klanten mee. ,,Het aparte is dat ik van de meeste mensen de naam niet weet, maar ze toch redelijk goed ken’’, aldus Aad. ,,Veel komen elke week een bloemetje halen. Sommige mannen die hun vrouw willen trakteren laten het uitkiezen aan mij over. ‘Jij weet wel wat ze mooi vindt’, zeggen ze dan. En je ziet nu de kinderen van toen met hun kinderen bij de kraam komen voor een boeket. Annet vindt het heerlijk om mooie boeketten te maken. En van de geknakte bloemetjes maakt ze altijd mini-boeketjes die ze aan de kinderen van de klanten geeft. Dus de kinderen komen graag mee naar onze bloemenwinkel.’’

Lees verder in de Hofgeest van 22 september 2016