Aangenaam: Lilly en Jace Hartman

In deze rubriek stellen we nieuwe plaatsgenootjes voor. De meeste Velsense baby’s zien het levenslicht buiten Velsen en hun namen komen dus niet te staan bij de geboorteaankondigingen van de gemeente Velsen in deze krant. Daarom nu de mogelijkheid om uw (klein)kind in deze rubriek voor te stellen. Stuur een foto (van de baby alleen of met broertje/zusje/ouders/grootouders, aan u de keus) uiterlijk 4 weken na de geboorte naar redactie@jutter.nl. Deelname is gratis.

Op maandag 31 augustus zijn Ben en Larissa Hartman de trotse ouders geworden van hun tweede en derde kindje. Om 21.19 uur is Lilly Anna Hartman geboren. Ze woog 3065 gram en was 49 centimeter groot. Amper een kwartier later, om 21.33 uur, is Jace Lucas Hartman geboren. Hij woog 2955 gram en was 48,5 centimeter groot.

Lilly en Jace kwamen na een zwangerschap van 35 weken en 4 dagen in het Rode Kruisziekenhuis te Beverwijk ter wereld. Het was een supersnelle bevalling in iets minder dan 4,5 uur tijd. Hun grote broer Dex kan niet wachten tot zijn broertje en zusje mee naar huis mogen. (Foto: aangeleverd)