kleurenwaaier

5 redenen om voor Sikkens muurverf te kiezen

PARTNERBIJDRAGE

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1792, beschikt Sikkens over een toonaangevende reputatie binnen de verfindustrie. Met vakmanschap en innovatie bezit Sikkens muurverf over uitstekende eigenschappen, waardoor het door professionals veelvuldig wordt toegepast. Dit zijn 5 redenen om te kiezen voor Sikkens muurverf.

1. Duurzaamheid vanwege de hoogwaardige kwaliteit

Sikkens maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten bij het creëren van de verschillende verfsoorten. Dit maakt dat de verf bijvoorbeeld bestand is tegen slijtage, waardoor de muren van je woning of bedrijfspand langdurig een frisse uitstraling hebben. Zelfs in drukbezochte ruimtes als een woonkamers, keuken of gang geeft de verf jarenlang een stralend resultaat. De muurverf van Sikkens biedt bovendien een beschermlaag tegen vuil, vocht en schimmel.

2. Uitstekende dekking van Sikkens muurverf

Sikkens muurverf beschikt over een sterke dek-kracht. Dit maakt dat je minder lagen hoeft aan te brengen voor het gewenste resultaat. Niet alleen bespaart dit op de kosten, maar ook hoef je minder tijd en inspanning te leveren bij het schilderproject. De muurverf is in verschillende soorten afwerking verkrijgbaar, zoals een matte finish of een zijdeglans afwerking. Matte afwerkingen zorgen voor een stijlvolle en ingetogen uitstraling, terwijl de zijdeglans optie meer reflectie en glans oplevert.

3. Brede selectie aan kleuren muurverf van Sikkens

De Sikkens muurverf is in een breed scala aan kleuren verkrijgbaar. Van neutrale aardetinten tot een felle RAL-kleur, met het Sikkens assortiment kun je alle kanten op. Uiteraard kun je ook standaard witte muurverf aanschaffen van het merk. Bestel eerst een kleine verpakking om te testen op het oppervlak. Is de kleur naar wens? Bestel dan de gewenste hoeveelheid Sikkens muurverf om jouw schilderproject te voltooien.

4. Eenvoudig aanbrengen van Sikkens muurverf

Bij het ontwerpen van Sikkens muurverf staat het gebruiksgemak voorop. Daarom is de verf eenvoudig toe te passen, zowel voor een professionele schilder als een doe-het-zelver. De soepele consistentie en uitstekende vloeiing maken dat je gemakkelijk een strak en gelijkmatige afwerking bereikt zonder strepen. Doordat de verf bovendien snel droogt, geniet je snel van een prachtig geverfde kamer.

5. Sikkens muurverf voor binnen en buiten

Naast Sikkens muurverf voor binnen beschikt het merk over een aantal kwaliteit sterke muurverven die speciaal geschikt zijn voor in de buitenlucht. Deze verven kenmerken zich door het hoge dekkend vermogen en de optimale bescherming tegen de wisselende weersinvloeden. Voordat je de buitenmuur verft, behandel je het oppervlak met een water-gedragen voorstrijkmiddel. Zonder het voorstrijkmiddel zuigt de muur direct de muurverf op, waardoor er een risico bestaat op baanvorming. Na één of twee lagen muurverf geniet je jarenlang van een fraai resultaat.