34ste Nieuwjaarsduik op het IJmuiderstrand

De traditionele nieuwjaarsduik op het IJmuiderstrand promoot dit jaar het thema IJmuiden Rauw aan Zee. Want: ‘Dit is pas rauw aan zee, hier duikt iedereen gratis mee’.

Stichting Strandspektakel IJmuiden met Paviljoen Noordzee en de IJRB faciliteren traditiegetrouw op 1 januari voor de 34ste keer de nieuwjaarsduik. Op deze duik worden weer zeer veel deelnemers en publiek verwacht. Iedereen is welkom, van jong tot oud.

De deelnemers kunnen zich inschrijven vanaf 11.30 uur in Paviljoen Noordzee, Kennemerstrand 178, IJmuiden. De duik is om 13.00 uur. Bij het inschrijven krijgen de deelnemers de Unoxmuts. Het inschrijven is gratis maar er wordt een donatie gevraagd voor de IJRB. Na de duik krijgen de deelnemers hun traditionele herinneringsvaantje en uiteraard de gratis chocolademelk, glühwein en erwtensoep.

Deze laatste wordt gesponsord door Unox. Het geheel zal na de duik worden opgeluisterd met gezellige muziek in de zaal. Een paar tips voor de duikers: neem een paar oude slippers mee, een handdoek en een badjas. Dit voorkomt dat men koude voeten krijgt of onderkoeld raakt voor de duik.

Zie ook www.strandspektakelijmuiden.nl of bel Paviljoen Noordzee via 0255-514004. (foto: archief de Jutter/de Hofgeest)