2Generations keert na vijf jaar terug in SnowPlanet

2Generations keert terug in SnowPlanet. Na vijf jaar is de indoor skipiste op zaterdag 8 november weer gastheer voor het feest van herkenning. Op het hoofdpodium staat de hoofdact 2 Brothers on the 4th Floor geprogrammeerd. Maar ook de 2Generations Showband, Tim & Faab en lokale DJ’s zullen de mensen in de zaal aan het dansen krijgen. Er komt ook weer een mystery guest optreden. Dat dit een grote naam kan zijn bewees de organisatie de laatste keer met Wolter Kroes. In Rudy’s Feestcafé staan ook diverse DJ’s achter de knoppen.

De roots van de succesvolle dance-act 2 Brothers on the 4th floor liggen in de Utrechtse wijk Zuilen. Hier, in een flat op de vierde verdieping, produceren en schrijven de broers Bobby en Martin Boer hun eerste tracks. Het eerste (internationale) succes komt in 1990 in de vorm van het nummer I can’t help myself. Dit nummer wordt op het podium uitgevoerd door rapper Da Smooth Baron MC en de zangeres Peggy ‘The Duchess’. Een Amerikaanse nr. 1 notering volgt in de Billboard Dance Chart Chicago. In 1993 wordt besloten 2 Brothers on the 4th Floor nieuw leven te blazen. Bobby en Martin gingen weer samen de studio in en produceerden de track Never Alone. Never Alone is de eerste single met de vocalen zangeres Desray en rapper (en buurjongen) D-Rock. De nieuwe bezetting behaalde met Never Alone goud in Nederland. Opvolger Dreams sloeg met een nummer 1-notering en wederom goud nog beter aan. De daaropvolgende single Let Me Be Free haalde eveneens de top 10.

Tussen 20.45 uur en 23.00 uur rijden er meerdere personenbusjes/taxi’s heen en weer naar SnowPlanet. De verzamelplaatsen van deze busjes zijn La Belle, Café de Wildeman en Winkelcentrum Velserbroek. Dit zijn ook de plekken waar de busjes aan het eind van de avond zullen stoppen. Vanaf 00.00 uur staan er weer meerdere personenbusjes klaar. Deze busjes hebben weer elk een eigen halte. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Grote groepen kunnen contact opnemen via info@exclusevents.nl, zodat er een busje op een nader af te spreken plaats komt. Inmiddels is de kaartverkoop met vliegende vaart van start gegaan. Kaarten kosten 20 euro per stuk en zijn op verschillende verkoopadressen te koop. Zie ook www.2Generations.nl.